Блокатор на беспилотни летала

Блокатор на БЕСПИЛОТНИ ЛЕТАЛА

UAV Quadcopters и беспилотни летала стануваат непријатност и можат да ја компромитираат вашата приватност, бидејќи тие стануваат поевтини секој ден и се повеќе достапни. Ние носат специјализиран асортиман на jammers дизајнирани да го нарушуваат далечинскиот управувач (RC) на беспилотно летало / quadcopter или неговиот GPS сигнал и повеќето од нив автоматски полека ќе се израмнат.

Повеќето од високо-крајните комерцијални 3-5км беспилотни летала / квадри-копии користат само 2.4Ghz WIFI, GPS L1 и 5.8Ghz Сите други 433mhz, 928Mhz можат да контролираат 500-1000m макс.

Jammers 4 u нуди докажана квалитетна опрема за безжична технологија тестирана во многу проекти и гарантира сигурно работење и стабилност. Испорака во светот преку DHL, извозни и големопродажни цени.

E-mail: sales@jammers4u.comSkype ID: Senaosales1

Сортирај по:
CT-2065 UAV Drone Quadcopter 12W Jammer up to 80m
CT-2065 UAV Беспилотно летало Quadcopter 12W Jammer до 80m
CT-2065-UAV
$ 530.00 $ 490.00
CT-2085 UAV Drone Quadcopter 16W Jammer up to 150m
CT-2085 UAV Беспилотно летало Quadcopter 16W Jammer до 150m
CT-2085-UAV Беспилотно летало
600,00 $
CT-1040H-DJ Anti UAV Drone RC GPS 2.4Ghz 5.8Ghz 28W Jammer up to 300m
CT-1040H-DJ Анти-беспилотно летало Дневник RC GPS 2.4Ghz 5.8Ghz 28W Jammer до 300m
CT-1040H-DJ
850,00 $ 800,00 $
CT-2065H UAV Drone Quadcopter 35W 6 Antenna Jammer up to 300m
CT-2065H UAV Беспилотно летало Quadcopter 35W 6 Антена Jammer до 300m
CT-2065H-UAV
$ 710.00 $ 630.00
CT-2085H UAV Drone Quadcopter 55W 8 Antenna Jammer up to 300m
CT-2085H UAV Беспилотно летало Quadcopter 55W 8 Jammer на антената до 300m
CT-2085H-UAV
$ 830.00
CT-4001P Portable Anti Drone 32W 2.4Ghz GPS 5.8Ghz Directional Jammer up to 600m
CT-4001P Portable Anti-Drone 32W 2.4Ghz GPS 5.8Ghz насочен Jammer до 600m
CT-4001P Беспилотно летало
2.100,00 $ 1.850,00 $
5 од 5 ѕвезди!
CT-4002P Portable Anti Drone 32W 2.4Ghz GPS 5.8Ghz Directional Jammer up to 700m
CT-4002P Portable Anti-Drone 32W 2.4Ghz GPS 5.8Ghz насочен Jammer до 700m
CT-4002P Беспилотно летало
2.100,00 $ 1.850,00 $
CT-3060N-UAV Drone 6 bands RC 433Mhz 900Mhz 2.4Ghz 5.8Ghz GPS L1 L2 High Power 127W Jammer up to 800m
CT-3060N-UAV Беспилотно летало 6 бендови RC 433Mhz 900Mhz 2.4Ghz 5.8Ghz GPS L1 L2 Висока моќност 127W Jammer до 800m
CT-3060N UAV Беспилотно летало
1.900,00 $ 1.700,00 $
5 од 5 ѕвезди!
CT-3060N58H-UAV Drone 6 bands RC 433Mhz 900Mhz 2.4Ghz 5.8Ghz 20W GPS L1 L2 High Power 145W Jammer up to 1000m
CT-3060N58H-UAV Беспилотно летало 6 бендови RC 433Mhz 900Mhz 2.4Ghz 5.8Ghz 20W GPS L1 L2 Висока моќност 145W Jammer до 1000m
CT-3060N58H-UAV
$ 4,300.00
5 од 5 ѕвезди!
CT-3076B-UAV Anti-Drone High Power 132W Jammer 6 Bands up to 1000m
CT-3076B-UAV Високонапонска заштита од превртување од 132W Jammer 6 Опсег до 1000m
CT-3076B-UAV Засилувач за заштита од беспилотни летала
$ 5,500.00
5 од 5 ѕвезди!
CT-3076B15W-UAV Anti-Drone High Power 147W Jammer 6 Bands up to 1500m
CT-3076B15W-UAV Висока моќност со висок напон од 147W Jammer 6 Опсег до 1500m
CT-3076B15W Анти-беспилотни летала
7.500,00 $
5 од 5 ѕвезди!
CT-4035-UAV Menpack Directional Antenna Drone UAV 102W 5 Bands Jammer up to 1000m
CT-4035-UAV Менувач со упатства за насока Антена за беспилотно летало UAV 102W 5 бендови Заглавувач до 1000m
CT-4035-UAV
6.000,00 американски долари
CT-4035H-UAV Menpack Drone UAV 120W 5 Bands Jammer up to 1500m
CT-4035H-UAV Менувач Беспилотно летало UAV 120W 5 бендови Заглавувам до 1500m
CT-4035H-UAV 120W
$ 8,000.00
CT–N3060-OMN UAV Drone 6 bands remote controls 2.4Ghz GPS L1 L2 5.8Ghz 433Mhz 900Mhz 147W Jammer up to 800m
CT-N3060-OMN UAV Беспилотни летала со 6 ленти 2.4Ghz GPS L1 L2 5.8Ghz 433Mhz 900Mhz 147W Jammer до 800m
CT-N3060-OMN UAV Беспилотно летало
$ 4,000.00 $ 3,800.00
CT-N306058H-OMN UAV Drone 6 bands RC 2.4Ghz GPS L1 L2 5.8Ghz 20W 433Mhz 900Mhz 175W Jammer up to 1000m
CT-N306058H-OMN UAV Беспилотно летало 6 бендови RC 2.4Ghz GPS L1 L2 5.8GHz 20W 433Mhz 900Mhz 175W Jammer до 1000m
CT-N306058H-OMN UAV Беспилотно летало
6.000,00 американски долари
CT-N3076-HGA Anti-Drone UAV Jammer 6 Bands 128W up to 3000m
CT-N3076-HGA ​​Анти-беспилотни летала UAV Jammer 6 опсези 128W до 3000m
CT-N3076-HGA ​​Анти-беспилотно летало UAV Jammer
4.000,00 американски долари
CT-N3077-HGA Anti-Drone UAV Jammer 7 Bands 178W up to 3000m
CT-N3077-HGA Анти-беспилотни летала UAV Jammer 7 бендови 178W до 3000m
CT-N3077-HGA Анти-беспилотни летала
4.800,00 американски долари
CT-3076B-HGA Anti-Drone UAV Porteble Jammer 6 Bands 128W up to 3000m
CT-3076B-HGA Анти-беспилотно летало UAV Porteble Jammer 6 опсези 128W до 3000m
CT-3076B HGA Анти-беспилотни летала
5.800,00 $
CT-3077BV-HGA UAV Drone Portable Jammer 7 Bands 178W up to 3000m
CT-3077BV-HGA UAV Беспилотно летало со пренапонска брзина 7 бендови 178W до 3000m
CT-3077BV-HGA-433 Беспилотно летало со беспилотни летала
$ 6,500.00
CT-6067-UAV Drone 6 bands High power 520W Portable Jammer up to 8000m
CT-6067-UAV Беспилотно летало 6 бендови Висока моќност 520W Пренослив Jammer до 8000m
CT-6067-UAV Беспилотно летало
12.800,00 $
CT-8078AR Pro Drone UAV 8 bands High power 720W Jammer up to 8000m
CT-8078AR Про беспилотни летала UAV 8 ленти Висока моќност 720W Jammer до 8000m
CT-8078AR Pro
15.800,00 $
CT-8078ATW-HGA High Power 640W Drone Portable Jammer 180 Degree 2.4Ghz 5.8Ghz GPS L1 433Mhz 900Mhz up to 8000m
CT-8078ATW-HGA Висока моќност 640W Беспилотно летало пренослив 180 степени 2.4Ghz 5.8Ghz GPS L1 433Mhz 900Mhz до 8000m
CT-8078ATW-HGA
18.800,00 американски долари

 

CT-1040H-DJ АНТИ-БЕСПИЛОТНО ЛЕТАЛО ДНЕВНИК RC GPS 2.4GHZ 5.8GHZ 28W JAMMER ДО 300M

CT-1040H-DJ Anti UAV Drone RC GPS 2.4Ghz 5.8Ghz 28W Jammer up to 300m
Кликни за зголемување
Цена: 850,00 $ 800,00 $
Достапност: На залиха
Модел: CT-1040H-DJ
Производител: Jammers4u
Просечна оценка: Не оценето
Количина:  Додади го во кошничка

CT-1040H-DJ Анти-беспилотно летало Дневник RC GPS 2.4Ghz 5.8Ghz 28W Jammer до 300m 

Пренослив пренослив Jammer специјализиран за комерцијални Quad-copters UAV беспилотни летала дизајнирани да бидат компактни за лесна носење и употреба на воени терени. Целосно е автономен со вградени антени и батерии за 40 мин. Најдобро е за тимовите за воени специјални операции, полицијата, безбедносните сили кои се распоредени во различни ситуации

Специјализирани за блокирање на 2.4Ghz, GPS и 5.8Ghz сигнали кои ги користат повеќето од комерцијални беспилотни летала за нивните далечински управувачи. Ефективниот опсег на блокирање е 60 до 300 метри. Растојанието на притискање секогаш варирало во зависност од јачината и локацијата на сигналот. Не блокирајте ги GSM мобилните телефони.

Пренослив пренослив пренасочувач за беспилотни летала
28W, 4 ленти, 2 x 2.4GHz GPS L1, 5.8GHz
40 мин Вградена батерија

Четири бендови / Антени Спецификации:
RC 2.4-2.5GHz WiFi 11.g, b, Bluetooth 8W
RC 2.4-2.5GHz: WiFi 11.g, b, Bluetooth 8W
GPS L1 + GLONASS L1 1560-1620MHz 10W
RC 5.7GHz-5.9GHz: 2W
Вкупно: 28W

Радиус на поместување на опсег од 60 ~ 300 метри
Време на работење на батеријата 40 минути
Два 2,4 ГHz бендови 8W по бенд + GPS покритие Повеќето комерцијални беспилотни летала / беспилотни летала
Како Џи Фантом 4, Фантом 3 Професионална, Напредна, Стандардна серија, Инспирирачка серија …
Напојување: AC адаптер за напојување (AC220V / 110V)
Димензија: 145 x 95 x 45mm
Тежина: 1,2 кг (приближно)

Содржина на пакетот:
Пренослив пренослив сигнален мембрана 1pc
1 AC AC Charger 110 / 220V
4pc Антени
1pc голдер

 

1 година гаранција, Тајван дизајн квалитет направени во Хонг Конг

Неутрално пакување, ODM OEM Производител и извозник:

R & R GROUP INTERNATIONAL
Тајпеј Тајван, Хонг Конг, Дубаи ОАЕ

Jammers4u

Е-пошта: sales@jammers4u.com
http://www.jammers4u.com

CT-4002P PORTABLE ANTI-DRONE 32W 2.4GHZ GPS 5.8GHZ НАСОЧЕН JAMMER ДО 700M

CT-4002P Portable Anti Drone 32W 2.4Ghz GPS 5.8Ghz Directional Jammer up to 700m
Кликни за зголемување
Цена: 2.100,00 $ 1.850,00 $
Достапност: На залиха
Модел: CT-4002P Беспилотно летало
Производител: Jammers4u
Просечна оценка: Не оценето
Количина:  Додади го во кошничка

CT-4002P Portable Anti-Drone 32W 2.4Ghz GPS 5.8Ghz насочен Jammer до 700m

Пренослив рачен држач за беспилотни летала (UAV) кој е дизајниран да биде компактен за лесна носење и употреба на воени терени. Целосно е автономија со вградени антени и батерии за 80 мин. Најдобро е за тимовите за воени специјални операции, полицијата, безбедносните сили кои се распоредени во различни ситуации

Специјализирани за да ги блокираат 2.4Ghz, GPS и 5.8Ghz сигналите кои ги користат повеќето од комерцијални беспилотни летала за нивните далечински управувачи. Ефективниот опсег на блокирање е 300 до 700 метри. Растојанието на притискање секогаш варирало во зависност од јачината и локацијата на сигналот. Не блокирајте ги GSM мобилните телефони.

Пренослив анти-беспилотно летало
Макс 32W, 4 бендови, 2.4Ghz GPS L1 5.8Ghz
80 мин Вградена батерија, LED статус на батеријата

Четири бендови во една насочна антена 
2.4-2.5GHz: 10W WiFi 11.g, b, Bluetooth (вертикална поларизација)
2.4-2.5GHz: 10W WiFi 11.g, b, Bluetooth (вертикална поларизација)
GPS L1 + GLONASS L1: 10W 1570-1620MHz
5.7GHz-5.9GHz: 2.0W WiFi 11.a 
Вкупно: 32 W

Радиус на поместување на димензии 300 ~ 700 метри
Време на работа на батеријата 80 минути , статус на LED батерија
Два 2.4GHz бендови 10W по бенд покрие Повеќето комерцијални беспилотни летала / беспилотни летала
Како Џи Фантом 4, Фантом 3 Професионална, Напредна, Стандардна серија, Инспирирачка серија …
Секоја прилагодлива излезна моќност
Максимална излезна моќност до 0 (OFF)
100% безбедно VSWR над заштита (изолатор) за секој модуларен
Напојување: AC адаптер за напојување (AC220V / 110V)
Димензија: 240 x 210 x 260 mm (H × W × D)
Тежина: 3,6 кг (приближно)
Работна температура: -20 ℃ ~ + 60 ℃

Четири бендови во една насока антена Спецификација
Електрични спецификации
Фреквентен опсег 1575-1620MHz 2400-2500MHz 2400-2500MHz 5150-5875MHz
Добијте 9dBi 13dBi 13dBi 16dBi
VSWR ≤1.5 ≤1.5 ≤1.5 ≤1.5
Вертикална вертикална вертикална вертикална поларизација
Хоризонтална ширина на ширина 95 ° 65 ° 65 ° 25 °
Вертикална ширина на ширина 65 ° 50 ° 50 ° 28 °
Предно-назад сооднос ≥24dB ≥25dB ​​≥25dB ​​≥25dB
Влезна импеданса 50Ω 50Ω 50Ω 50Ω
Максимална влезна моќност 50W50W50W 50W
Двоен 2.4GHz 10W блок многу подолго
Добра изолација едни со други (4 бендови во)
Конектор НМ
Молња заштита Директен земјата
Механички спецификации
Димензии 210 * 94 * 34мм
Тежина од 0,8 кг
Радијатор Материјал Алумина
Радом Материјал Црно

 

1 година гаранција, Тајван дизајн квалитет направени во Хонг Конг

Неутрално пакување, ODM OEM Производител и извозник:

R & R GROUP INTERNATIONAL
Тајпеј Тајван, Хонг Конг, Дубаи ОАЕ

Jammers4u

Е-пошта: sales@jammers4u.com 
http://www.jammers4u.com

Back to Top
Share