Jammer me drone

DRONE JAMMERS

Jammers Anti-Drone UAV

UAV Quadcopters dhe drones janë duke u bërë një telash dhe mund të bëjë kompromis privatësinë tuaj si ata janë duke u bërë më të lirë çdo ditë dhe më shumë në dispozicion. Ne kemi një gamë të specializuar të jammers projektuar për të shkatërruar kontrollin e largët (RC) të një drone / quadcopter ose sinjalin e saj GPS dhe shumica e tyre automatikisht do të ngadalë terren vetë.

Shumica e komerciale 3-5 km UAV Drones / Quad-copters përdorin vetëm 2.4Ghz WIFI, GPS L1 dhe 5.8Ghz Të gjithë të tjerët 433mhz, 928Mhz mund të kontrollojë 500-1000m max.

Jammers 4 u ofron pajisje të provuara të teknologjisë pa tel të testuar në shumë projekte dhe ju garanton funksionimin dhe stabilitetin e besueshëm. Ofrimi në mbarë botën nëpërmjet DHL-së, çmimeve të eksportit dhe shitjes me shumicë.

E-mail: sales@jammers4u.com ID Skype: Senaosales1

Ndaj sipas:
CT-2065 UAV Drone Quadcopter 12W Jammer up to 80m
CT-2065 UAV Drone Quadcopter 12W Jammer deri në 80m
CT-2065-UAV
$ 530.00 $ 490.00 
CT-2085 UAV Drone Quadcopter 16W Jammer up to 150m
CT-2085 UAV Drone Quadcopter 16W Jammer deri në 150m
CT-2085-UAV Drone
$ 630.00 $ 580.00 
CT-1040H-DJ Anti UAV Drone RC GPS 2.4Ghz 5.8Ghz 28W Jammer up to 300m
CT-1040H-DJ Anti UAV Drone RC GPS 2.4GHz 5.8GHz 28W Jammer deri në 300m
CT-1040H-DJ
$ 850.00 $ 750.00 
CT-2065H UAV Drone Quadcopter 35W 6 Antenna Jammer up to 300m
CT-2065H UAV Drone Quadcopter 35W 6 Antenë Jammer deri në 300m
CT-2065H-UAV
$ 680.00 $ 600.00 
CT-2085H UAV Drone Quadcopter 55W 8 Antenna Jammer up to 300m
CT-2085H UAV Drone Quadcopter 55W 8 Antenë Jammer deri në 300m
CT-2085H-UAV
$ 850.00 $ 750.00 
CT-4001P Portable Anti Drone 32W 2.4Ghz GPS 5.8Ghz Directional Jammer up to 600m
CT-4001P Portable Anti Drone 32W 2.4GHz GPS 5.8Ghz Drejtues Jammer deri në 600m
CT-4001P Drone Jammer
$ 2,100.00 $ 1,850.00 
5 nga 5 Stars!
CT-4002P Portable Anti Drone 32W 2.4Ghz GPS 5.8Ghz Directional Jammer up to 700m
CT-4002P Portable Anti Drone 32W 2.4GHz GPS 5.8Ghz Drejtues Jammer deri në 700m
CT-4002P Drone Jammer
$ 2,100.00 $ 1,850.00 
CT-3060N-UAV Drone 6 bands RC 433Mhz 900Mhz 2.4Ghz 5.8Ghz GPS L1 L2 High Power 127W Jammer up to 800m
CT-3060N-UAV Drone 6 bende RC 433Mhz 900Mhz 2.4Ghz 5.8Ghz GPS L1 L2 High Power 127W Jammer deri në 800m
CT-3060N UAV Drone Jammer
$ 1,900.00 $ 1,700.00 
5 nga 5 Stars!
CT-3060N58H-UAV Drone 6 bands RC 433Mhz 900Mhz 2.4Ghz 5.8Ghz 20W GPS L1 L2 High Power 145W Jammer up to 1000m
CT-3060N58H-UAV Drone 6 bende RC 433Mhz 900Mhz 2.4Ghz 5.8Ghz 20W GPS L1 L2 Lartë Power 145W Jammer deri në 1000m
CT-3060N58H-UAV
$ 4,300.00 $ 4,100.00 
5 nga 5 Stars!
CT-3076B-UAV Anti-Drone High Power 132W Jammer 6 Bands up to 1000m
CT-3076B-UAV Anti-Drone High Power 132W Jammer 6 Banda deri në 1000m
CT-3076B-UAV Anti-Drone Jammer
$ 5,500.00 $ 5,200.00 
5 nga 5 Stars!
CT-3076B15W-UAV Anti-Drone High Power 147W Jammer 6 Bands up to 1500m
CT-3076B15W-UAV Anti-Drone High Power 147W Jammer 6 Banda deri në 1500m
CT-3076B15W Anti-Drone Jammer
$ 7,500.00 $ 7,200.00 
5 nga 5 Stars!
CT-4035-UAV Menpack Directional Antenna Drone UAV 102W 5 Bands Jammer up to 1000m
CT-4035-UAV Menpack Drejtues Antenna Drone UAV 102W 5 grupe Jammer deri në 1000m
CT-4035-UAV
$ 6,000.00 $ 5,500.00 
CT-4035H-UAV Menpack Drone UAV 120W 5 Bands Jammer up to 1500m
CT-4035H-UAV Menpack Drone UAV 120W 5 grupe Jammer deri në 1500m
CT-4035H-UAV 120W
$ 8,000.00 $ 7,500.00 
CT–N3060-OMN UAV Drone 6 bands remote controls 2.4Ghz GPS L1 L2 5.8Ghz 433Mhz 900Mhz 147W Jammer up to 800m
CT-N3060-OMN UAV Drone 6 banda të largët 2.4Ghz GPS L1 L2 5.8GHz 433Mhz 900Mhz 147W Jammer deri në 800m
CT-N3060-OMN UAV Drone Jammer
$ 4,000.00 $ 3,800.00 
CT-N306058H-OMN UAV Drone 6 bands RC 2.4Ghz GPS L1 L2 5.8Ghz 20W 433Mhz 900Mhz 175W Jammer up to 1000m
CT-N306058H-OMN UAV Drone 6 bende RC 2.4Ghz GPS L1 L2 5.8GHz 20W 433Mhz 900Mhz 175W Jammer deri në 1000m
CT-N306058H-OMN UAV Drone Jammer
$ 6,000.00 $ 5,800.00 
CT-N3076-HGA Anti-Drone UAV Jammer 6 Bands 128W up to 3000m
CT-N3076-HGA ​​Anti-Drone UAV Jammer 6 breza 128W deri në 3000m
CT-N3076-HGA ​​Anti-Drone UAV Jammer
$ 4,000.00 
CT-N3077-HGA Anti-Drone UAV Jammer 7 Bands 178W up to 3000m
CT-N3077-HGA Anti-Drone UAV Jammer 7 Banda 178W deri në 3000m
CT-N3077-HGA Anti-Drone UAV Jammer
$ 4,800.00 
CT-3076B-HGA Anti-Drone UAV Porteble Jammer 6 Bands 128W up to 3000m
CT-3076B-HGA Anti-Drone UAV Mbajtës i rrymës 6 Brezat 128W deri në 3000m
CT-3076B HGA Anti-Drone UAV Jammer
$ 5,800.00 $ 5,500.00 
CT-3077BV-HGA UAV Drone Portable Jammer 7 Bands 178W up to 3000m
CT-3077BV-HGA UAV Drone Jammer 7 bende 178W deri në 3000m
CT-3077BV-HGA-433 Drone UAV Jammer i lëvizshëm
$ 6,500.00 $ 6,300.00 
CT-3050H-OMN High Power 235W UAV Drone RC 2.4Ghz GPS L1 5.8Ghz 433Mhz 900Mhz Jammer up to 2000m
CT-3050H-OMN Lartë Power 235W UAV Drone RC 2.4GHz GPS L1 5.8Ghz 433Mhz 900Mhz Jammer deri në 2000m
CT-3050H-OMN Drone Jammer
$ 8,800.00 
CT-6067-UAV Drone 6 bands High power 520W Portable Pelican case Jammer up to 4000m
CT-6067-UAV Drone 6 bende Fuqia e Lartë 520W Portable Pelican case Jammer deri në 4000m
CT-6067-UAV Drone Jammer
$ 12,800.00 $ 12,000.00 
CT-8078AR Pro Drone UAV 8 bands High power 720W Jammer up to 8000m
CT-8078AR Pro Drone UAV 8 bende Fuqia e lartë 720W Jammer deri në 8000m
CT-8078AR Pro
$ 15,800.00 
CT-8078ATW-HGA High Power 640W Drone Portable Jammer 180 Degree 2.4Ghz 5.8Ghz GPS L1 L2 433Mhz 900Mhz up to 6000m
CT-8078ATW-HGA Lartë Power 640W Drone Portable Jammer 180 Shkallë 2.4Ghz 5.8Ghz GPS L1 L2 433Mhz 900Mhz deri në 6000m
CT-8078ATW-HGA
$ 18,800.00 $ 17,500.00 

 

CT-2085 UAV DRONE QUADCOPTER 16W JAMMER DERI NË 150M

CT-2085 UAV Drone Quadcopter 16W Jammer up to 150m
Kliko per te zmadhuar
Çmimi: $ 630.00 $ 580.00
Disponueshmëria: Në magazinë
Model: CT-2085-UAV Drone
Prodhuesi: Jammers4u
Vleresim mesatar: E pa vlerësuar
Opsionet e mundshme:

Bateria e Integruar:
Bazat e makinave magnetike:
Bateria e jashtme D12-20AH ::
Telekomanda pa tel:
Qty:Shto në shportë

CT-2085 UAV Drone Quadcopter 16W Jammer deri në 150m

8 antena Jammer portativ desktop i specializuar për komerciale Quad-copters dhe Drones me 2 x 5.7-5.9GHz, 2.4GHz, GPS L1, L2, 433MHz, 800 / 900Mhz

1. 5.7-5.9GHz: Antenë Directionale 1W 14 dBi
2. 5.7-5.9GHz: 1W Omni Antenna
3. WiFi 2400-2480MHz: Antenë Directionale 2W 8 dBi
4. WiFi 2400-2480MHz: 2W Omni Antenna
5. GPS: L1 1575 Mhz: 2W
6. GPS: L2 1227 Mhz: 2W
7. Telekomanda 434 / 433MHz: 3W
8. Telekomanda 868 // 912Mhz 3W
Totali: 16.0W

Secili nga 8 modulet / grupi i frekuencave është i ndarë dhe i rregullueshëm.

Jamming Range Radius 30 ~ 150 metra
Distanca e zhurmës do të ndryshojë në varësi të fuqisë dhe lokacionit të sinjalit.
Sistemi i mirë i ftohjes me rast unik si lavaman i madh dhe 3 tifozë brenda, zhurmë të ulët
Koha e punës: Pa afatin kohor, mund të vazhdojë të punojë,
Furnizimi me energji: AC100-240V dhe 12V Car ngarkues (300mm gjatë)
Dimension: 360 x 140 x 51mm, Pesha 4kg + 2kg antenash = 6kg

Gama maksimale e testuar në fushën e hapur në mundje për Drone / Quadcopters:
Antena Directional 14 dBi 5.7-5.9GHz: 1W deri në 100m në një drejtim
Omni Antenna 5.7-5.9GHz: 1W deri në 50m në rreze
Antena drejtuese WiFi 2400-2480MHz: 2W 8 dBi deri në 150m në një drejtim
Omni Antenna WiFi 2400-2480MHz: Antenë 2W Omni deri në 80 metra në rreze
Omni Antenna GPS: L1 1575.42Mhz: 2.0W deri në 100m në rreze
Omni Antenna GPS: L2 1227.60Mhz: 2.0W deri në 100m në rreze
Telekomanda Omni Antenna 433MHz: 3W deri në 50m në rreze
Telekomanda Omni Antenna 868MHz: 3W deri në 50m në rreze

Përmbajtja e paketës:
1pc Desktop Jammer portativ
1pc ngarkues AC
1pc Car ngarkues
8 copë antenave omni të gjata 300mm dhe 2 copë Antena Drejtuese 2400MHz: 9 d8Bi, 5GHz: 14dBi

Telekomanda me valë 315mhz në opsionin e rendit

Bateri e integruar në mënyrë që:
+ 12V / 12AH mund të punojë 2.5-2.5hours

Bateria portative e jashtme me ngarkuesin në mënyrë që:
D12-20AH + 12V / 20AH LiFePo4 Bateri në rast të lëvizshëm me statusin e LCD dhe ON / OFF Switch
Koha e punës është 4-5 orë për CT-2080 CT-2085 8 grupe Jammers
Koha e tarifimit është 3-4 orë nga 0 në të plotë.
Madhësia e baterisë 19x14x7cm 3kg, Ngarkues 1kg

 

1 vit garanci, cilësi Tajvan design bërë në Hong Kong

Paketimi Neutral, ODM OEM Prodhues dhe eksportues:

R & R GROUP NDERKOMBETARE
Taipei Tajvan, Hong Kong, Dubai UAE

Jammers4u

E-mail: sales@jammers4u.com
http://www.jammers4u.com

CT-4035-UAV MENPACK DREJTUES ANTENNA DRONE UAV 102W 5 GRUPE JAMMER DERI NË 1000M

Kliko per te zmadhuar
Çmimi: $ 6,000.00 $ 5,500.00
Disponueshmëria: Në magazinë
Model: CT-4035-UAV
Vleresim mesatar: E pa vlerësuar

Opsionet e mundshme:

Shko në krye të faqes:
jo  Po + $ 200.00
Antenë Omni 500mm gjatë 4 copë x 30 $:
jo  Po + $ 120.00
Bazat e antenave Mag 5 copa x 30 $:
jo  Po + $ 150.00
Antenave Korniza me kabllo 1.5m:
jo  Po + $ 50.00
Antena Directional External 5 copë x 30 $:
jo  Po + $ 150.00
DC 12V në AC 220V inverter 4000W:
jo  Po + $ 300.00

Qty:  Shto në shportë

 

CT-4035-UAV Menpack Drejtues Antenna Drone UAV 102W 5 grupe Jammer deri në 1000m 

UAV Drone Modeli i mbrojtjes së ngjarjeve publike

Njeriu Pack Anti-Drones UAV
5 bende, fuqi të lartë 107W
1 – 2 orë Bateri e integruar, rasti i provës së shiut
Varg Directional Jamming: 500 ~ 1000 metra

Spec 5 bende (4 në 1 Antena Directional): 
4 banda në një antenë direkte 
1. 2.4GHz 20W Në Antenën e Drejtimit (Horizontal Polarization)
2. 2.4GHz 20W Në Antenë Drejtimi (Polarizimi Vertikal)
3. 5.8GHz 2W në antenë drejtim (Horizontal Polarization)
4. GPS L1 40W Në antenën e drejtimit
5. 433Mhz 20W ose 868-920Mhz 25W në një Omni Antenna 
TOTALI: 102W

GO HOME Butoni në mënyrë që opsioni mbi ndarësit me rrufe është implementimi ynë i ri që në masë të madhe përmirëson funksionalitetin dhe sigurinë e operatorëve, si dhe objektivat e mundshëm.

Kur droni është i ndotur dhe i bllokuar, ai do të hiqet për pak kohë dhe do të vazhdojë të ulë uljen. Kjo mund të shkaktojë situatë të rrezikshme në qoftë se kariozanët e karies eksplozivë, armëve bio ose të ngjashme.

Duke aktivizuar opsionin GO HOME , droni do të marrë komandën e brendshme të menjëhershme për t’u kthyer në vendin e ngritjes dhe të tokës atje.

Kjo do t’ju japë një gjurmë vizuale dhe mundësi të kapjes së operatorit të droni ndërsa ngarkesa e rrezikshme është jashtë zonës së mbrojtur.

Rrezja e rrezeve të rregjimit prej 500 deri 1000 m +
Distanca e zhurmës ndryshonte gjithnjë varësisht nga fuqia dhe pozicioni i sinjalit
Mbuloni të gjitha Drones / UAVs 100% Tregtare
Ashtu si Dji Phantom 4, Phantom 3 Professional, Advanced, Seria Standard, Inspire Series …
Fuqia dalëse e rregullueshme për çdo Band / Channel, Fuqia maksimale e daljes në 0 (OFF)
100% Safe VSWR mbi mbrojtje (Isolator) për çdo modulare
Bateria + 24V / 20AH LiFePO4 mund të mbështesë 1-2 orë të funksionimit
Përdorni mbështetje gjatë mbushjes së baterisë
Katër banda në një antenë të panelit të panelit të drejtimit
Dimension: 390 x 340 x 130 mm (H × W × D)
Pesha: 14 Kg (përafërsisht) vetëm njësia kryesore
Temperatura e punës: -20 ℃ ~ 60 ℃

Përmbajtja e paketës:
1pc Portable Jammer me bateri të integruar
1pc Furnizues i energjisë AC 110 ose 220V DC
1pc Antenna 500mm antenë Omni 433mhz
1pc Katër Banda në Një Antenë Directional

Opsionet shtesë të antenës: 
4 copë Omni Antenave 500mm gjatë
5 copë Bazave të antenës magnetike
1 pc Antenave Kornizë me kabllo 1.5m
5 copë Antenë të panelit të jashtëm drejtues
1 pc DC 12V në AC 220V inverter 4000W për t’u përdorur në baterinë e makinës / automjetit

1 vit garanci, cilësi Tajvan design, bërë në Hong Kong

Paketimi Neutral, ODM OEM Prodhues dhe eksportues:

R & R GROUP NDERKOMBETARE
Taipei Tajvan, Hong Kong, Dubai UAE
E-mail: sales@jammers4u.com
http://www.jammers4u.com

Back to Top
Share