Mareuman ngalayang drone

WILUJENG SUMPING DI JAMMERS4U – JAMMER JAMMERS OEM ODM PRODUSÉN

JAMMERS – Mobile CDMA GSM 2G 3G 4G GPS WiMAX VHF UHF WiFi 2.4Ghz 5Ghz 3.5Ghz RC 433 315 868Mhz Drone UAV 

Naon sinyal Jammer (breaker / Pameungpeuk)? The Jammers sinyal dirancang pikeun meungpeuk komunikasi antara dua equipments RF Wireless kawas telepon Mobile sarta base station sélular, VHF / UHF walkie-talkie, GPS, WiFi 11 a / b / g / n, WiFi, diuk Cell telepon, telepon Radio, Drones UAV atawa kadali Jauh tanpa interfering kalawan sistem komunikasi lianna.

Prinsip operasi: Jammer radiate sinyal barrage dina pita prekuensi dipaké pikeun RF base station handap Alat RF transmisi link dina aréa sinyalna Jammers anu bisa dikodekeun base sinyal stasiun jeung maranéhna pindah ka NO mode jasa.

Anu ngagunakeun Jammers?
Akustik: bioskop, bioskop, Sakola, perpustakaan, gedung Kedawung, Studios, Restoran, tempat Kaagamaan, museum, Paguron luhur jsb

Kasalametan: Kamar, Rumah sakit na klinik médis, Bandara na kandaraan, kamar Komputer, Laboratorium, stasiun bensin Rapat

Kaamanan: gaya Pulisi, Militér, SWAT, panyalindungan Border, panyalindungan acara umum, Anti ubar na Anti téroris Unit, Services Kaamanan, Bomb squads, pangadilan, Bank, kadutaan, Adat istiadat, bui, VIP, perlindungan sipat jsb 

Jammers 4 u OEM ODM Produsén pitulung Anjeun mendesain sistem Anjeun. Jammers dipaké dina loba skenario béda jeung pikeun manggihan anu pangalusna pas pikeun kaperluan anjeun, urang jaga sacara gembleng spéktrum jammers keur unggal aplikasi mungkin. Sanajan kitu, aya kitu loba téknologi nirkabel béda anu di pamakéan kiwari, nu bisa mantuan anjeun ngalengkepan gawang Anjeun jeung kombinasi best of pita mun Suite kabutuhan Anjeun. Sagala kombinasi frékuénsi sarta kustomisasi nu mungkin, ngan ngirimkeun kami panalungtikan anjeun sarta kami bakal méré Anjeun rekomendasi pangalusna urang. Sakumaha biasa Jammers urang nu dirancang pikeun neukteuk off handap-link wungkul, ku kituna teu kudu Interférensi jeung base station jeung repeaters. Anjeun tiasa pariksa nu frékuénsi mobile dina pamakéan di Nagara anjeun dina ramatloka http://www.worldtimezone.com/gsm.html .

Jammers 4 u nawarkeun kualitas kabuktian alat téhnologi tampa kabel dites di loba proyek kaamanan, militer jeung pulisi, sareng ngajamin maneh operasi dipercaya jeung stabilitas. pangiriman sakuliah dunya via DHL express, ékspor sarta harga borongan.

Surélék: sales@jammers4u.com Skype ID: Senaosales1 

 

PRODUK PANGANYARNA

 

DRONE JAMMERS

Anti DroneJammersUAV 

UAV Quadcopters na drones nu jadi gangguan sarta bisa kompromi privasi anjeun sabab nu jadi langkung mirah saban poé sarta leuwih aya. Urang mawa rentang husus jammers dirancang ngaruksak RC kadali jauh tina hiji drone / quad-copters atawa sinyal GPS sarta kalobaannana otomatis bakal laun taneuh sorangan.

Jammers 4 u OEM ODM Produsén nu nawarkeun kualitas kabuktian alat téhnologi tampa kabel dites di loba proyek, sarta ngajamin maneh operasi dipercaya jeung stabilitas. pangiriman sakuliah dunya via DHL, ékspor sarta harga borongan.

Surélék: sales@jammers4u.comSkype ID: Senaosales1

 

CT-4035H-UAV MENPACK DRONE UAV 120W 5 PITA FRÉKUÉNSI JAMMER NEPI KA 1500M

Klik pikeun ngalegaan
harga: $ 8,000.00 $ 7,450.00
kasadiaan: Aya sasayogian
model: CT-4035H-UAV 120W
Rata Peunteun:

Sadia Options:

Balik Imah Button:
teu  Sumuhun + $ 200.00
Omni anteneu 500mm lila 4 PCS x 30 $:
teu  Sumuhun + $ 120.00
basa anteneu mag 5 PCS x 30 $:
teu  Sumuhun + $ 150.00
Panunjuk anteneu éksternal 5 PCS x 30 $:
teu  Sumuhun + $ 150.00
DC 12V kana AC 220V inverter 4000W:
teu  Sumuhun + $ 300.00

Qty:  Tambihkeun kana karanjang

 

CT-4035H-UAV Menpack Drone UAV 120W 5 Pita frékuénsi Jammer nepi ka 1500m 

UAV Drone Public modél panyalindungan acara

Lalaki Pek Anti Drones UAV Total: 120W 
5 Pita frékuénsi, New modél kakuatan High kalawan 20W di 5ghz 
1 – 2 Jam Panyungsi-di batre, hujan Case Buktina 
Panunjuk rentang Jamming: 500 ~ 1500 Méter 

Spesifikasina 5 pita (4 dina 1 panuduh Antenna): 
4 Pita frékuénsi di Hiji panuduh Antenna 
1. 2.4GHz 20W Dina anteneu arah (horisontal polarisasi)
2. 2.4GHz 20W arah anteneu (nangtung polarisasi)
3. 5.8GHz 20W di anteneu arah (horisontal polarisasi)
4. GPS L1 40W Dina anteneu arah
5. 433Mhz 20W atanapi 868-920Mhz 25W di Hiji Omni Antenna 
Total: 120W

Balik Button dina pilihan urutan on jammers drone mangrupa palaksanaan anyar kami anu greatly ngaronjatkeun fungsionalitas tur kasalametan operator ogé target poténsial.

Nalika drone geus nempo jeung macet, éta bakal Hoover pikeun sawatara waktu, sarta lumangsungna ngalambatkeun badarat. Anu bisa ngabalukarkeun kaayaan bahaya lamun caries drone bahan peledak, pakarang bio atawa sarupa.

Ku ngaktipkeun GO pilihan HOME, drone bakal meunang paréntah internal saharita mun baliknyandak-off loka sarta lahan dinya.

Ieu bakal masihan anjeun renik visual sarta mungkin newak operator drone bari beban bahaya geus kaluar kaluar aréa cipta.

Jamming rentang radius 500m ka 1500m +
The jamming jarak salawasna variatif gumantung kakuatan sinyal jeung lokasi
Panutup Sadaya 100% komérsial Drones / UAVs
Kawas Dji Phantom 4, Phantom 3 Profesional, Advanced, Standar seri, mere ilham Series …
Adjustable Kaluaran daya unggal Band / Channel, Max Kaluaran daya pikeun 0 (OFF)
100% VSWR Aman leuwih perlindungan (Isolator) pikeun tiap modular
Batré + 24V / 20AH LiFePO4 tiasa ngarojong 1-2 jam operasi
pamakéan rojongan bari ngecas batré
Opat Pita frékuénsi di Hiji panuduh patch Panel anteneu
Dimension: 390 x 340 x 130 mm (H × W × D)
Beurat: 14 Kg (kira) Unit ngan utama
hawa operasi: -20 ℃ ~ + 60 ℃

Eusi pakét:
1pc Jammer Hotspot kalawan batré integred
1pc AC 110 atawa 220V DC supplier kakuatan
1pc Antenna Omni 500mm anteneu 433Mhz
1pc Opat Pita frékuénsi di Hiji panuduh Antenna

Pilihan anteneu tambahan: 
4 PCS Omni anteneu 500mm panjang
5 PCS mag anteneu basa
5 PCS panuduh kaluar patch Panel anteneu
1 pc DC 12V kana AC 220V inverter 4000W ngagunakeun dina mobil / batré wahana

jaminan 1 Taun, kualitas design Taiwan, dijieun di Hong Kong

Packing nétral, ODM OEM Produsén na éksportir:

R & Sunda Grup internasional
Taipei Taiwan, Hongkong, Shenzhen, Cina, Dubai UAE
Surélék: sales@jammers4u.com
http://www.jammers4u.com

 

CT-8078AR PRO DRONE UAV 8 PITA 720W JAMMER NEPI KA 8KM

CT-8078AR Pro Drone UAV 8 bands 720W Jammer up to 8km
Klik pikeun ngalegaan
harga: $ 15,400.00 $ 14,900.00
kasadiaan: Aya sasayogian
model: CT-8078AR Pro
produsén: Jammers4u
Rata Peunteun: Dihaturkeun
Sadia Options:

tipe anteneu militér jeung pigura wahana:
Éksternal Batre B-50AH 27V / 50AH LiFePo4:
Qty:  Tambihkeun kana karanjang

CT-8078AR Pro Drone UAV 8 pita kakuatan High 720W Jammer nepi ka 8000m 

Ekstrim kuat UAV Drone killer hiber nu nutupan sakabeh komérsial sarta lolobanaprofésional dipaké Drones / UAVs

Max 720W 8 Pita frékuénsi – 5.8GHz, 2.4GHz, 433MHz, GPS L1, L2, L3, L4 L5, Glonass L1 + L2, BeiDou, Galileo, 868MHz

Frékuénsi / anteneu spésifikasi 8 pita:
1. GPS L1 (1575.42) + Gloanss L1 + Galileo E1 = 1575.42 + BeiDou B1 Freq (1559.052 ~ 1591.788Mhz) 1570-1620MHz 100W
2. GPS L2 (1227.60) + Glonass L2 + BeiDou B3 Freq (1250.618 ~ 1286.423Mhz) + Galileo E6 = 1278,75 1220-1290MHz 100W
3. GPS L3 + L4 (1379 ~ 1382Mhz) 100W
4. GPS L5 1176,45 MHz + BeiDou B2 Freq (1166.220 ~ 1217.370Mhz) + Galileo É5 = 1191.795 + E5A = 1176.46 + Galileo E5B = 1207,14: 1160-1210MHz 100W
5. RC 433 / 434MHz 100W
6. RC 868-912MHz 100W 
7. RC WiFi 2400-2500MHz 100W
8. RC 5.7-5.9GHz 20W 
Total: 720W

Rentang Jamming:

– Omni Antenna: 360 gelar 1000-4000 méter +

– HGA anteneu: 90 gelar 3000 nepi 8000 méter + 
Total 8 pita dina 3 HGA anteneu, make 2pcs HGA anteneu 3 Pita anteneu + 1 pc HGA anteneu 2 Pita
HGA anteneu meungpeuk ukur 90 gelar dina modél ieu, sangkan mastikeun maneh nyaho jalan nu UAV datang.
Nutupan 360 gelar bakal butuh 4 unit atawa sababaraha platform ngaropéa make puteran

– Pilihan Militér Omni Kandaraan anteneu: 360 gelar 2000 nepi 6000 méter +

Adjustable Kaluaran daya unggal Band / Channel, Max Kaluaran daya pikeun 0 (OFF)
100% VSWR Aman leuwih perlindungan (Isolator) pikeun tiap modular
Kakuatan suplai: adaptor AC (AC 220V-DC 27V atanapi 24V / 45 amp) atanapi batre kaluar
Nangtung-nyalira design modular jeung kontrol kakuatan individu.
Adjustable Kaluaran daya unggal Band / Channel
VSWR leuwih perlindungan pikeun tiap modular.
Gawe bareng indikator status pikeun tiap band modular.
Pelikan 1620 Case hujan Buktina
 Dimension: 626 mm (L) × 49.2mm (W) × 350mm (H)
Beurat: 45 Kg (kira) Unit ngan utama
hawa operasi: -20 ℃ ~ + 60 ℃
Kalembaban: 5% ~ 90%
Jaminan: 1 taun

Eusi pakét:
1 jammer utama pc
8 PCS Omni anteneu 750mm panjang
2 PCS Omni anteneu pigura jeung kabel 2-3m panjang
3 PCS HGA anteneu
1 PCS AC adaptor (AC 220V-DC 27V atanapi 24V / 45 amp)
1 pc Wireless RC anu hade dina AC adaptor
(- Wireless RC moal jalan mun alat pamakéan batré)
(- tripod teu kaasup harga kami)

Pilihan anteneu tambahan:
8 PCS Militér tipe anteneu jeung pigura wahana

Batre éksternal dina pilihan urutan:
B-50AH 27V / 50AH LiFePo4 batre
Pelikan Case 1440, Beurat 35kg. Dianggo 1-2 jam

 

jaminan 1 Taun, kualitas design Taiwan, dijieun di Hong Kong

Packing nétral, ODM OEM Produsén na éksportir:

R & Sunda Grup internasional
Taipei Taiwan, Shenzhen Cina, Hong Kong, Dubai UAE

Jammers4u

Surélék: sales@jammers4u.com
http://www.jammers4u.com

Back to Top
Share